skip to Main Content
[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” column_spacing=”0px”][vc_column]

Doe ook mee!

De Binny app helpt jou de juiste afvalbak te kiezen, maar jij kan ook helpen! Scan zoveel mogelijk verpakkingen. Staat de gescande verpakking nog niet in de app? Geef ons dan even aan in welke afvalbak jij denkt dat hij hoort en wij voegen hem snel toe. Zo help jij anderen ook met het goed scheiden van hun afval.

Wij proberen zoveel mogelijk verpakkingen aan de app toe te voegen. Dit doen we met jullie hulp, maar ook door met merken en producenten in gesprek te gaan om hun assortiment toe te voegen.

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1580939501258{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”top”][vc_column_inner width=”1/2″]

Ook leuk voor kinderen!

[vc_column_text css=”.vc_custom_1580939863202{margin-bottom: 0px !important;}”]Wist je dat kinderen de Binny app helemaal geweldig vinden? Door de app te gebruiken leren ze wat afvalscheiding is en ze gaan ook de gebruikte materialen herkennen.

“Ik weet wel waar dit van gemaakt is, papa”, is bij ons thuis inmiddels een veelgehoorde zin. Dus ga je de app gebruiken? Doe dat dan samen met je kinderen![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

[/vc_column][/vc_row]
Back To Top